Find det billigste energiselskab

Uafhængig prissammenligning. Uvildig kundeservice!

Cookie og Persondatapolitik

På denne side finder du SkiftEnergi.dk´s Cookie og Persondatapolitik, som er gældende, når du bruger SkiftEnergi.dk, eller er i kontakt med os. Hvis du er i tvivl om det mindste på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os.

Husk også at se vores Vilkår og Betingelser.

Cookie og Persondatapolitik

SKIFTENERGI ApS
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 36394943

I det følgende bruger vi ”os”, ”vi” og ”vores”, hvilket henviser til Skiftenergi ApS og ”dig” og ”dit” henviser til alle der bruger www.skiftenergi.dk.

Generelt.

Når du besøger www.skiftenergi.dk indsamles der oplysninger om dig besøgende. Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (trafikmåling)
  • Google Adwords (annoncering)

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler, og behandler vi en sådan række informationer. Det sker blandt andet når:

  • Du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Deltager i vores konkurrencer eller undersøgelser.
  • Udfylder en formular og giver os oplysninger generelt.

Vi indsamler, og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt, at angive en generel tidsramme for hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager, og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du kan kontakte os her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
SKIFTENERGI ApS
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 36394943