Find det billigste energiselskab

Uafhængig prissammenligning. Uvildig kundeservice!

Få markedets bedste tilbud

 

Få et godt tilbud og besked når vi er klar med vores service

SkiftEnergi.dk for erhverv

Som erhvervsdrivende kan du ikke sammenligne elpriser hos SkiftEnergi.dk, på samme måde som private kan, men snart kan du noget langt bedre.

Det kan nemlig bedre betale sig for dig, som erhvervsdrivende, at kontakte alle energiselskaber og lade dem underbyde hinanden i kampen om at vinde dig som kunde.

Når du inviterer alle energiselskaber til at byde på dig som kunde, opstår der en skarp konkurrence i blandt selskaberne. Derfor går de længere ned i pris, hvilket kan ses og mærkes på din bundlinje.

Omvendt auktion

Normalt starter man en auktion for at presse prisen op, men da SkiftEnergi.dk ønsker at presse din pris ned, afholder vi auktionen omvendt.

Vælger du at sætte din elregning på auktion i blandt landets energiselskaber, er det selvfølgelig det billigste tilbud der vinder. Og herfra er det op til dig, om du ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Undgå besværet

For de fleste erhvervsdrivende kan denne udbudsopgave være kompleks. Ofte er der også brug for uvildig rådgivning omkring, hvilken slags elaftale man som erhvervsdrivende skal vælge.

Derfor åbner vi inden længe en service til erhverv, som gør det nemt at få dig at få markedets bedste tilbud.

Få et godt tilbud og besked når vi er klar med vores service