Elpris: Test om din elpris er dyrere end alternativerne.

Din elpris er med stor sandsynlighed IKKE i blandt markedets billigste. Sidste år skiftede blot 6,3 % af landets private elforbrugere elselskab, og resten (sikkert heriblandt dig), forblev passive og betalte igen overpris for deres strøm.

Du vil sikkert gerne vide, om du kan spare penge på din elregning, hvis du skifter til et billigere energiselskab. Derfor har vi kigget i Energitilsynets årlige prisrapport fra 2016, som går i dybden med hvad strømmen kostede, og om man (du) kunne spare penge på at skifte til et billigere energiselskab.

De 48 sider rapporten fylder har vi komprimeret ned i en let spiselig test så du hurtigt kan få svar på det store spørgsmål: Kan jeg spare penge på at skifte elselskab?

Test din elpris her.
Test din elpris »

Så meget kan du spare

Rapporten konkluderede, at private elforbrugere kunne spare mellem 160 – 1.600 kr. om året på at skifte til et billigere elprodukt. For de mindre erhvervsdrivende lå besparelsen i mellem 1.130-4.920 kr/år.

En anden vigtig konklusion rapporten kom med var, at sammenlignede man de variable og faste elpriser med hinanden, var det de variable der gav den største besparelse. Kigger man længere tilbage i “the great book of elpriser”, ja så er det faktisk de variable elprodukter det gang på gang har været billigst.

Hvad bestemmer besparelsen?

Det som primært afgør hvor høj en besparelse du kan opnå på at skifte elselskab er størrelsen på dit elforbrug. Des større et elforbrug du har, des mere er der at spare på. Det har også en betydning hvilket elprodukt du skifter fra og til. Ved at teste din elpris » kan du:

 1. Tjekke elprisen på dit nuværende elprodukt i forhold til markedets andre alternativer.
 2. Se hvilket elprodukt der var billigst for netop dig med dit elforbrug i følge Energitilsynet.

9 ud af 10 betaler overpris

Størstedelen af landets private elforbrugere kan ikke gennemskue den massive jungle af energiselskaber og deres strømtilbud der venter, når jagten på en billigere elpris starter. Og det er hamrende ærgerligt, for konsekvensen er, at mere end 90 % af de danske elkunder i dag er passive og betaler en alt for høj elpris. Denne situation er energiselskaberne naturligvis super tilfredse med, for det betyder flere penge i kassen til dem.

Derfor kan du her på siden få testet din elpris » og hvor dyr den er i forhold til markedets andre alternativer. Netop den besked, at man betaler overpris, er for mange elforbrugere et godt incitament til 1 gang for alle, at få valgt et bedre alternativ.

Og der er nemme penge at spare. Prøv at se her.

For selvom at det lyder af meget, at der findes næsten 60 energiselskaber du kan vælge i blandt, ja så er der ikke er forskel på den strøm de sælger, og det gør dit valg nemt. Husk på, at det altid vil være den samme strøm du får ud af kontakten OG at din forsyningssikkerhed er ens hos dem alle. Der er heller ikke nogen begrænsninger ift. hvem du kan vælge så dit valg er egentlig hamrende nemt: Du skal blot vælge dem der har den billigste elpris »

Det betaler sig at vælge en billigere elpris

I 2015 udgjorde den rå elpris (strøm og abonnement) 13 % af din samlede elregning, ved et elforbrug på 4.000 kWh. Gennemsnitligt set betød det en rå elpris på 29,4 øre/kWh som du betalte til dit energiselskab for selve købet af strøm. Disse 13 % er den del af elregningen som du kan påvirke ved at skifte til et andet energiselskab, evt. til et billigere eller mere klimavenligt.

Resten af din elregning – de resterende 87 %, er skatter og afgifter som ikke påvirkes af dit skifte. Denne del er urørlig, medmindre at du begynder at bruge mindre strøm. De skatter og afgifter som du betaler til dit netselskab er betaling for at få transporteret din strøm samt en god portion afgifter til staten.

Selvom det ikke lyder af meget, at det kun er 13 % af din elregning du kan påvirke ved at skift elselskab, kan det for alle elforbrugere, privat som erhverv, betale sig at skifte. Det var hovedkonklusionen i Energitilsynets årlige prisundersøgelse fra 2015.

0%
Afgifter og PSO
0%
Moms
0%
Netbetaling
0%
Energi
Spar penge på at vælge en billigere elpris

Sparede op til 1.600 kroner

Energitilsynets rapport konkluderede, at en privat elforbruger kunne spare mellem 160 – 1.600 kr/år ved at vælge et billigere elprodukt. For de mindre erhvervsdrivende lå besparelsen i mellem 1.130-4.920 kr/år. Og så konkluderede rapporten, at de variable elpriser (igen) var billigere end de faste.

Du skal vide at din kommende besparelse som aktiv elforbruger er direkte forbundet med dit elforbrug. Har du et lavt elforbrug er din besparelse også i en mindre størrelse, men selvom at du kun bruger 1.000 kWh (1 person i lejlighed), kan du spare et par hundrede kroner om året på at være aktiv. Og da det kun tager øjeblik at skifte elselskab er det bestemt besparelsen værd.

Vælg den rigtige elaftale

Når du skal vælge et nyt energiselskab er det vigtigt, at du også vælge den rette elaftale. Vi anbefaler altid, at man vælger en variabel elpris, da det historisk har været billigst. De faste elpriser fungerer som en slags forsikring. Og det koster som altid en merpris.

Ser man tilbage på de historiske priser har de faste heller ikke været det billigste valg. Ser man på Energitilsynets seneste prisanalyse er det de variable elpriser det har været det billigste valg.

Læs også: Test din elaftale og se om du har den rette »

På trods af, at de variable priser er billigst, har de fleste elforbrugere en elaftale med fast pris, og så bestemmer energiselskabet typisk hvilken pris det skal være. I 2015 var dette tilfældet for 90 % af landets elforbrugere og i 2016 var tallet endnu større.

Før i tiden var det sådan, at Energitilsynet overvågede elprisen hos de elforbrugere som ikke selv havde valgt deres elaftale, men sådan er det ikke længere, og derfor er det endnu mere vigtigt, at du er aktiv.

Test din elpris og se om du betaler overpris »

Kort om elmarkedet

Lad os også lige få lidt fakta på plads nu hvor vi er i gang: Uanset om du bor i lejlighed », hus », sommerhus », sidder på vegne af en virksomhed » eller står midt i en flytning », kan du frit vælge hvilket et af landets ca. 50 energiselskaber du ønsker at skifte til. Hertil skal du vide, at der er INGEN forskel på strøm – udover selve elprisen selvfølgelig.

Det samme gælder din forsyningssikkerhed, som også er ens uanset valg af energiselskab. Du skal heller ikke have nogen nye installationer når du skifter energiselskab.

 • ALLE kan skifte energiselskab.
 • Du har frit valg i blandt alle landets energiselskaber.
 • Der er ingen forskel på strøm – udover selve elprisen.
 • Forsyningssikkerheden er ens uanset valg af energiselskab.
 • Du skal ikke have nogen nye el-installationer.

Kort sagt forbliver alt som normalt, bortset fra hvem der sender din elregning og hvilken elpris du betaler. Derfor gælder det selvfølgelig om vælge det billigste.

Vælg din boligform og læs mere

Lejlighed

Uanset om du er ejer eller lejer af din lejlighed, ja så kan du frit skifte til et billigere elselskab, så længe det blot er dit (eller en samlevers) navn der står på elregningen. Hvor stor en besparelse du har i vente kommer an på hvor meget strøm du bruger. Jo højere et elforbrug du har, des mere er der at spare på. Og så er din besparelse afhængig af hvor billig en elpris du kan få.

Vores anbefaling er at få skiftet til det billigste elselskab og at du vælger en variabel elpris. Dette har nemlig været det billigste valg når man kigger på de historiske priser. I enkelte tilfælde anbefaler vi, dog kun ved et stort elforbrug, at man vælger korte fastpris aftaler og løbende skifter elselskab. Du kan med fordel teste din elaftale » og få vores anbefaling ift. din forbrugssituation.

Vi plejer at sige, at har du et elforbrug højere end 20.000 kr/år, ja så kan det betale sig at være en aktiv elforbruger. Bruger du under er vores erfaring, at det ikke er besværet værd, at være aktiv for den besparelse man kan opnå.

Så beslut om du vil være passiv eller aktiv. Vil du være passiv skal du vælge en variabel elaftale som følger markedsprisen på strøm + et tillæg til energiselskabet (historisk set billigst). Det er tillægget som du skal sikre dig er så billigt som muligt. På vores forside » har vi indhentet alle variable elpriser fra landets energiselskaber så du nemt kan se hvem der er billigst.

Ønsker du at være aktiv og jagte besparelser via introtilbud hjælper vi dig gerne med det. Vi har faktisk udviklet en Elpris-robot » du gratis kan få aktiveret. Den hjælper dig med de praktiske opgaver i at være aktiv.

Se mere: Skift elselskab i lejlighed »

Hus

Som husejer er dit elforbrug typisk i den høje ende af skalaen for private og derfor er elmarkedet endnu vigtigere for dig. Det du skal huske på er, at jo højere et elforbrug du har, des mere er der at spare på.

Hvis du ønsker at være aktiv og jagte besparelser via introtilbud er vores anbefaling, at du går efter så korte fast-prisaftaler som muligt. Typisk er der energiselskaber som tilbyder såkaldte introtilbud hvor du kan få en rigtig billig elpris i 6 måneder. Herefter stiger elprisen voldsomt, ofte med 4-500 %, og derfor skal du nå at skifte inden at prisstigningen rammer.

Er din elregning over 20.000 kr/år anbefaler vi, at du udnytter energiselskabernes introtilbud, men du skal være opmærksom på at det kræver, at du skifter energiselskab tit. Og med det følger et par vigtige praktiske opgaver. Derfor har vi udviklet en Elpris-robot » som hjælper dig med de praktiske ting. Den er gratis at få aktiveret.

Læs mere: Test din elaftale og se hvilken der betaler sig for dig »

Få en billig aftale uden udløb

Det er ikke alle der gider besværet i, at skifte fra selskab til selskab flere gange om året. Og det er helt forståeligt. Til dem er vores anbefaling, at man får valgt en variabel elaftale som følger markedsprisen på strøm + et tillæg til energiselskabet. Her er det selvfølgelig vigtigt, at vælge det energiselskab med den billigste elpris.

Det kan være en udfordring, at finde ud af hvem der er billigst på de variable elaftaler. Derfor har vi på forsiden » udviklet et prisværktøj der indhenter variable elpriser fra alle af landets energiselskaber. På den måde kan du hurtigt finde frem til det billigste energiselskab.

Historisk set har de variable elpriser været billigst. Test din elpris her » og se hvor dyr den har været ift. alternativerne.

Se mere: Skift elselskab i hus »

Sommerhus

Er du i blandt de mange danske sommerhusejere der endnu ikke har fået tjek på elaftalen så læs med her. Først og fremmest skal du vide, at du har fuldstændig frit valg når det kommer til hvilket et af landets 59 energiselskaber du ønsker at være kunde hos.

De kan alle sammen sælge strøm til dit sommerhus – også hvis de er placeret på den anden side af Storebælt. Og fordi at der ikke er forskel på strøm, er det bare om at vælge det billigste.

Vi anbefaler alle sommerhusejere at skifte til et billigere elselskab da der er gode penge at spare. Overvejelsen du skal tage er altså ikke om du skal skifte, men derimod hvilken elaftale du skal vælge. Det kommer først og fremmest an på hvor stort et forbrug du har.

Test din elpris her »

Passiv eller aktiv elforbruger

Har du en elregning på over 20.000 kr/år kan du overveje, at være aktiv og jagte introtilbud hos energiselskaberne. Det kan dog være lidt af en svær opgave da der er en del at huske på og som du skal være opmærksom på. Derfor har vi udviklet en Elpris-robot » som hjælper dig med opgaven.

Læs også: Test om du har den rette elaftale og få en anbefaling til om du skal fortsætte som aktiv eller passiv elforbruger »

Er din elregning lavere end 20.000 kr/år skal du hellere vælge en variabel elaftale der følger markedsprisen på strøm + et tillæg til energiselskabet.

Hvis du ikke ønsker at skifte energiselskab ofte skal du vælge en variabel elaftale uden udløb. Den følger markedsprisen på strøm + et tillæg til energiselskabet. Her gælder det selvfølgelig om at vælge selskabet med det billigste tillæg – de variable elpriser har historisk set været billigere end de faste.

På vores forside » har vi indhentet variable elpriser fra alle landets energiselskaber så du hurtigt kan finde det billigste.

Se mere: Skift elselskab i sommerhuset »

Erhverv

Strøm fylder med garanti en stor del på budgettet i jeres virksomhed. Og siden at der ikke er forskel på strøm kan du hurtigt skabe en fornuftig besparelse på bundlinjen ved at vælge et billigere energiselskab.

Der er stor forskel på elmarkedet for private og erhvervsdrivende elforbrugere når det kommer til hvilke elpriser og elaftaler man får tilbudt og hvilken man skal vælge.

For dig som erhvervsdrivende er det derfor i høj grad relevant med en individuel forhandling af jeres elkontrakt hvor der indhentes tilbud fra flere energiselskaber på en gang. Det øger konkurrencen mellem de bydende energiselskaber og giver et langt bedre resultat, end hvis man blot får tilbud fra 1.

Her på Skiftenergi.dk kan du snart få sat jeres elkontrakt på auktion i blandt landets elselskaber og modtage tilbud fra de der tilbyder markedets billigste elpris. Dem der tilbyder jer den laveste elpris får lov til at fremsende deres tilbud til dig så du i ro og fred kan vurdere hvem du skal skifte til.

Hvis du ønsker at få besked når vi lancere denne service kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her »

Se mere: Skift elselskab i virksomheden »

Flytning

Hvis du står midt i en flytning er det et oplagt tidspunkt at få tjek på din elaftale. Du bliver automatisk kunde hos det energiselskab som var på adressen hos den tidligere beboer inden din indflytning, medmindre at du selv tager et valg. Den elaftale du automatisk får tilbudt er en standardaftale og ikke en som vi vil anbefale dig at vælge.

Det kan bedre betale sig at finde et nyt tilbud fra et andet energiselskab der tilbyder en billigere elpris. Der er 59 energiselskaber at vælge i blandt og du kan frit vælge hvem du ønsker.

Du skal vide at der ikke er forskel på deres forsyningssikkerhed og at du aldrig vil risikere at miste strømmen ift. dit valg. Så det er bare om at vælge det billigste.

Se også: Test hvilken elaftale du skal vælge »

Valg af elaftale

Vi anbefaler 9 ud af 10 kunder, at vælge en variabel elpris [?]. På vores forside » har vi indhentet variable elpriser hos alle landets energiselskaber så du nemt kan finde det billigste.

Du skal altså ikke bare lade det eksisterende elselskab overtage dig som kunde. Det er vigtigt at du selv vælger energiselskab. Tjek evt. vores Elprisrobot » hvis du gerne vil være aktiv og jagte introtilbud hos landets energiselskaber. Det anbefaler vi som udgangspunkt hvis din elregning er højere end 20.000 kr/år.

Se mere: Flyt og skift elselskab »

Har du spørgsmål?

Skriv dit spørgsmål herunder og jeg vender retur med svar hurtigt.

De bedste hilsner,
Casper Minding
Stifter, Skiftenergi.dk

2017-04-22T10:35:36+00:00

146 Kommentarer

 1. Kathrine 5. november 2014 af 23:39- Svar

  Hej- i nævner de intropriser der findes på elpristavlen.dk som er billigere end standard. Er det også de priser jeg kan få igennem jer?

  • Casper Minding 6. november 2014 af 11:07- Svar

   Hej Katrhine,

   Ja, det er det.

   Med vores service slipper du bare for at huske på hvornår aftalen udløber. Det klarer vi- og genforhandler dig automatisk i god tid så du igen kan få den billigste elpris.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 2. Kent 7. november 2014 af 07:29- Svar

  Fra jeg tilmelder mig på jeres side, hvor lang tid går der før at jeg får sendt et tilbud?

  • Casper Minding 7. november 2014 af 08:04- Svar

   Hej Kent,

   Maks 7 dage:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 3. Christian 18. november 2014 af 21:31- Svar

  Hvad er Jeres avance (mine omkostninger) ved at lade Jer forhandle og skifte elselskab.
  Hilsen
  Christian J

  • Casper Minding 18. november 2014 af 22:51- Svar

   Hej Christian,

   Super relevant spørgsmål! Det kommer an på hvilken af vores services du vælger. Hvis du vælger at få 1 tilbud fra det billigste elselskab, uden genforhandling, tjener vi et meget lille beløb. Af konkurrencemæssige årsager kan jeg ikke skrive det her.

   Til det kan jeg sige at det IKKE går ud over din pris. Først og fremmest får vi i alle forhandlinger elpriser der er billigere end hvad du selv kan finde. Her henviser jeg til Elpristavlen.dk.

   Dvs. at selvom vi tjener en provision på selve formidlingen er vores priser de absolut billigste du kan finde på markedet. Også billigere end dem på Elpristavlen.dk.

   På vores genforhandlingsservice tjener vi intet hos elselskaberne. Der tilbyder vi de kunder vi har på auktion 100 % gratis til elselskaberne.
   Dette fordi, at man som kunde med den service (typisk) bliver skiftet fra elselskab til elselskab hvert halve år. Det er der ingen elselskaber som vil betale for. Hvertfald ikke uden at øge prisen, som vil gå ud over din pris. Det er vi ikke interesseret i.

   Derfor koster det i stedet for 49 kr./år at benytte vores genforhandlingsservice. Det betaler du som kunde til os, for at genforhandle din elregning hvert 6 måned. Uden at vi tjener penge hos elselskaberne.

   Håber at det besvarede dit spørgsmål. Ellers skriver du bare retur!

   Dbh. Casper

 4. Bijan 12. august 2015 af 19:10- Svar

  Har meget svært ved at gennemskue det og har lige bundet mig til en aftale telefonisk den 10 august, kan jeg godt stoppe den ?
  Det er til erhverv og jeg vil gerne skifte til billigere el
  Har nemlig Nrgi nu og vil gerne hører om det virkeligt er billigere at skifte til et alternativ el selskab eller om det er det samme når afgifter og alt er regnet sammen !??

  • Casper Minding 13. august 2015 af 13:47- Svar

   Hej Bijan,

   Jeg tvivler på at du kan annullere den når der er tale om en erhvervsaftale.

   Du er velkommen til at sende mig et billede af kontrakt/elregning på Kundeservice@skiftenergi.dk. Så skal jeg fortælle hvor meget du kunne have sparet.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 5. Abdirahman 26. september 2015 af 01:42- Svar

  Hej Casper, min private Flex eller fast aftale hos Dong E ophør 1 dec. 2015. Vi bruger omkr. 4600 kwh el om året. Hvor ville du mene vi kunne få et væsentlig besparelse i forhold min nuværende El selskab.

  Vh
  Abdirahman

  • Casper Minding 27. september 2015 af 11:52- Svar

   Hej Abdirahman,

   Hvis du ønsker den størst mulige besparelse vil jeg anbefale dig at tilmelde dig her på Skiftenergi.dk og få sat din elregning på auktion. Så modtager du 1 tilbud fra det billigste elselskab.

   Hvis du ønsker selv at klare opgaven kan du også besøge http://www.elpristavlen.dk.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 6. Anders S 3. oktober 2015 af 14:59- Svar

  Hej
  Jeg er idag kunde hos Seas-nve, og tænker på at skifte selskab. Men jeg har samtidig Fibernet fra Fibia, vil et skifte komme til at have indflydelse på mit fibernet?
  mvh Anders

  • Casper Minding 3. oktober 2015 af 16:38- Svar

   Hej Anders,

   Tak for beskedden.

   Det tør jeg ikke at bevæge mig ud i ved at give et konkret svar på. Det har at gøre med de betingelser du er under og jeg vil derfor bede dig om at kontakte Fibia direkte.

   Du må meget gerne skrive her igen når du har fået svar om du kan.

   Det vil være en stor hjælp.

   På forhånd tak,
   De bedste hilsner
   Casper Minding

 7. Rasmus 10. december 2015 af 09:05- Svar

  Hej Casper

  Den pris I forhandler, er det altid fastpris eller variabel? Eller den billigste af de to løsninger?
  Vi har netop købt lejlighed og overvejer stærkt jeres løsning til 49 kr./mdr

  Venlig hilsen
  Rasmus

  • Casper Minding 11. december 2015 af 09:22- Svar

   Hej Rasmus,

   Mange tak for din besked! Jeg er ked af mit sene svar, men din kommentar blev fanget i vores spamfilter og dukkede derfor ikke op som normalt.

   Det er helt op til dig om du ønsker en fast eller variabel aftale på vores genforhandlingsservice. I øjeblikket og igennem de sidste 1,5 år) er der yderst gode tilbud på de faste priser, og jeg vil derfor anbefale at du vælger denne type. Det har indtil videre givet de klart bedste besparelser.

   Skriv endelig retur hvis du har spørgsmål hertil!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 8. Gunnar 20. december 2015 af 20:44- Svar

  Hej.
  Overvejer at skifte fra SEAS NVE til et billigere selskab.
  Hvad er prisen hos jer. kWh + abonnement pr måned?
  Vh. Gunnar

  • Casper Minding 21. december 2015 af 06:49- Svar

   Hej Gunnar,

   Tak for dit spørgsmål. I øjeblikket får vi tilbudt priser under 15 øre/kWh + 0 kr. i abonnement/md. Inkl. moms. Det er på en 6 mdr. fast pris-aftale.

   Skriv endelig retur hvis du har spørgsmål hertil.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 9. randi christiansen 23. januar 2016 af 02:20- Svar

  Hvor finder jeg den billigste og mest bæredygtige energi? Jeg bor på bornholm og har hørt om modstrøm. Vh

  • Casper Minding 23. januar 2016 af 11:36- Svar

   Hej Randi,

   Tak for din besked. Det er et super spørgsmål. Håber at du kan bruge mit svar:

   Først vil jeg henvise til http://www.elpristavlen.dk. Her kan du nemmest få et overblik på de op til flere grønne alternativer der findes. Ønsker du en nærmere beskrivelse af produkterne vil jeg henvise til http://www.grøntelvalg.dk.

   Hvilket et du skal vælge er et holdningsspørgsmål. Hvis du vil skabe størst mulig direkte effekt, er mit råd enten “Globalenergi” fra SEAS-NVE, “Basis El med omtanke” fra DONG Energy eller “Ren Energi Plus” fra Natur-Energi.

   Det er alle produkter hvor du betaler en merpris pr. kWh. Cirka 10 øre, men da de bliver investeret i ny vedvarende energi kan man sige, at der dermed også bliver produceret mindst lige så meget ny vedvarende energi som du bruger.

   Her på Skiftenergi.dk har vi valgt, at der skal købes såkaldte RECS-certifikater tilsvarende dit elforbrug. Det gør ikke at der direkte bliver skabt ny vedvarende energi, men derimod øger det efterspørgslen. Og det øger inddirekte udbudet.

   Prismæssigt er Skiftenergi.dk langt under den gns. markedspris. Det betyder at du via os kan gå grøn og spare penge.

   Se evt. vores prishistorik ift. den gns. markedspris her på denne side:

   http://www.skiftenergi.dk/prishistorik-hos-skiftenergi-dk/

   Har du behov for yderligere svar kan du bare skrive retur:)

   De bedste hilsner herfra!
   Casper Minding

 10. John Nielsen 13. april 2016 af 16:40- Svar

  Som privat kunde med et alm. forbrug hos seas vil jeg gerne, på mail have et tilbyd tilsendt.

  • Casper Minding 13. april 2016 af 19:54- Svar

   Hej John,

   Mange tak for din besked. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med. Du skal blot lave en gratis tilmelding på nedenstående link. Så sender vi dig 1 uforpligtende tilbud fra markedets billigste elselskab indenfor 7 dage.

   http://www.skiftenergi.dk/tilmeld/

   Du er meget velkommen til at skrive retur hvis du har spørgsmål hertil.

   Rigtig god aften!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 11. Erik Hervig 19. april 2016 af 10:36- Svar

  Erik Hervig – hervig@mail.tele.dk

  Vi bor i eget hus og har årligt haft et el forbrug på 3300 Kwh i Sydfyns Elforsyning
  vi har nu udskiftet vort oliefyr og installeret varmepumpe luft til vand og får dermed et væsentligt større el forbrug – men kender selvfølgelig ikke forbruget endnu.
  vi vil gerne tilmeldes ” lad el priserne komme til os – kr. 49 ”
  venlig hilsen erik hervig

  • Casper Minding 19. april 2016 af 15:40- Svar

   Hej Erik,

   Tak for din besked.

   Du skal være velkommen til at lave en tilmelding. Dog har vi ændret konceptet og den service vi tidligere tog 49 kr/år er nu gratis. Se mere på nedenstående side:

   http://www.skiftenergi.dk/tilmeld/

   Skriv endelig retur hvis du har nogen spørgsmål.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 12. Carsten 8. maj 2016 af 13:10- Svar

  Hej Casper

  Dit link:

  http://www.skiftenergi.dk/tilmeld/

  Virker ikke eller rettere man kan ikke tilmelde sig da I har lukket for servicen. Hvad kan det være? Jeg var interesseret i et uforpligtende tilbud for jer og måske endda blive medlem.

  Mvh Carsten

  • Casper Minding 10. maj 2016 af 10:52- Svar

   Hej Carsten,

   Tak for din besked.

   Det er korrekt. Vi valgte desværre at lukke ned for at fokusere på virksomheder i stedet.

   Jeg vil i stedet henvise dig til http://www.elpris.dk.

   Rigtig god dag herfra.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 13. Kasper 9. maj 2016 af 21:21- Svar

  Nu hvor elpristavlen.dk er overtaget af SE (de facto nedlagt), hvordan kan man som forbruger så selv holde øje med sine priser. Jeg er glad for selv at skifte elselskab hver sjette måned, men kunne også godt tænke mig måske st bruge din service.

  • Casper Minding 10. maj 2016 af 10:56- Svar

   Hej Kasper,

   Tak for din besked samt mail.

   Vi har desværre valgt at lukke ned for vores service til privat. Min anbefaling er at du benytter http://www.elpris.dk i stedet. Det er Energitilsynet der står bag den nye prisportal som erstatter den gamle Elpristavlen.dk.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 14. Julie Kaspersen 23. maj 2016 af 08:33- Svar

  Hej Casper!

  Jeg har intet forstand på el.
  Men er i tvivl om jeg skal betale 2 steder!
  Jeg var tilmeldt Dong da jeg flyttede ind, men på min tidligere adresse havde jeg osse gul strøm.
  Jeg er så åbenbart blevet tilmeldt gul strøm igen, men er lidt bange for om jeg skal betale til begge udbydere?

  Er i billigere end gul strøm?

  Hilsen Julie

  • Casper Minding 23. maj 2016 af 10:38- Svar

   Hej Julie,

   Tak for din besked:)

   Siden 1. april 2016 skal du ikke længere betale til 2 selskaber. Dit netselskab fremsender fremover regningen til dit elselskab som således sender en samlet til dig. Du betaler altså hele regningen til dit elselskab som efterfølgende afregner med dit elselskab.

   Vi tilbyder desværre ikke længere vores service til private, men kun erhverv. Jeg vil derfor henvise dig til http://www.elpris.dk hvorpå du kan se om der er et billigere elselskab end Gul Strøm.

   Skriv endelig retur hvis du har flere spørgsmål.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 15. T. Nielsen 1. juni 2016 af 14:30- Svar

  Hej. Jeg er leder af en virksomhed med et årligt elforbrug på ca. 46.000 kwh/årligt. Vi vil gerne opnå en lavere el-pris. Hvor finder vi billigste selskab i junglen af udbud?

  • Casper Minding 1. juni 2016 af 14:51- Svar

   Hej,

   Og tak for din besked.

   Indenfor kort tid åbner vi op med et koncept til erhverv som løser din udfordring. Jeg har netop sendt dig en mail:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 16. claus christensen 28. juni 2016 af 09:20- Svar

  http://www.elpristavlen.dk linker op til en privat hjemmeside af Syd Energi, hvordan søren kan den være udviklet af nævnte institutioner????

  • Casper Minding 13. oktober 2016 af 21:49- Svar

   Hej Claus,

   Ja, det er lidt forvirrende:)

   Den gamle Elpristavlen.dk blev erstattet af den nye sammenligningsside Elpris.dk og i din forbindelse sat til salg. Sydenergi så vel værdi i at købe/overtage domænet – hvilket der er en del delte meninger omkring:)

   God aften!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding

 17. John Mylliin 9. oktober 2016 af 16:48- Svar

  Jeg kan ikke oploade nogen retvisende el-regning, idet vi i den forgangne sommer har konverteret vores opvarmning fra naturgas til et varmepumpesystem baseret på systemet luft til vand.
  Vi her i gennemsnit brugt ca. 1900 kubikmeter naturgas i et normalår., og vores el-forbrug til husholdning har været ca 2.500 KWh.
  Vores hus er ca. 200 m kvadrat meter, og i forbindelse med konverteringen har vi dels forbedret klimaskærmen ret meget og dels installeret mere gulvvarme samt større radiatorhedeflader, så jeg vil antage at normalårs forbruget nu svarer til ca. 13 -1400 kubikmeter pr år.
  Vi har pt Dong/Gul el.
  Dbh John Mylliin

 18. Harry Petersen 1. december 2016 af 16:29- Svar

  Hej
  Kan i finde en aftale til mig,jeg har for tiden Vindstød.
  Jeg bor i hus på 140 M2
  Mvh
  Harry Petersen
  Møllevænget 8
  4684 Holmegaard
  Tlf:29851021

  • Casper Minding 3. december 2016 af 07:23- Svar

   Hej Harry,

   Mange tak for din besked. Det kan du tro! Jeg her netop aktiveret prisagenten til dig og du får inden længe et tilbud fra markedets billigste elselskab.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 19. Tonny Gram Sønderup 2. december 2016 af 13:30- Svar

  Bor i hus med el opvarmning
  6740 Bramming

  • Casper Minding 3. december 2016 af 07:21- Svar

   Hej Tonny,

   Tak for din besked.

   Jeg vil meget gerne aktivere prisagenten for dig, men skal først høre hvilket elselskab du har i dag?

   På forhånd tak,

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

  • Casper Minding 3. december 2016 af 18:14- Svar

   Hej Tonny,

   Tak for din besked.

   Jeg aktiverer gerne vores prisagent til dig, men jeg har først brug for at vide hvilket elselskab du pt. er kunde hos?

   På forhånd tak.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 20. Vivi og Jesper 4. december 2016 af 10:52- Svar

  Hej Skiftenergi,

  Jeg vil gerne prøve jeres prisagent. Jeg bor i postnr. 3000, har Gul Strøm og bor i et hus. Er der andet i skal vide?

  • Casper Minding 4. december 2016 af 10:55- Svar

   Hej Vivi og Jesper,

   Tak for jeres besked.

   Det er helt perfekt – jeg aktiverer den asap. Inden længe modtager i 1 tilbud fra markedets billigste elselskab og vores prisagent giver jer besked når der er flere penge at spare.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 21. Pernille Turunen 5. december 2016 af 21:57- Svar

  Hej.
  Jeg vil gerne prøve prisagenten.

  Jeg bor i 3460 Birkerød. Jeg bor i lejlighed og har pt. Nettopower.

  De bedste hilsner

  Pernille

  • Casper Minding 6. december 2016 af 12:58- Svar

   Hej Pernille,

   Tak for din besked.

   Den er hermed aktiveret.

   Rigtig god tirsdag!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 22. Annika 5. december 2016 af 23:22- Svar

  Jeg vil rigtig gerne have en anbefaling på en billig elaftale. Vi bor i hus og bruger rigtig meget strøm. Mellem 5000 or 6000 kwh om året.

  • Casper Minding 6. december 2016 af 12:57- Svar

   Hej Annika,

   Tak for din besked.

   Jeg har netop sendt dig en mail.

   Vi skrives:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 23. Mette Brødsgaard 6. december 2016 af 14:08- Svar

  Hej
  Jeg har meget svært ved at gennemskue elmarkedet og vil gerne have hjælp.
  Post nu 6051 – stort hus – ewii
  Mvh Mette

  • Casper Minding 7. december 2016 af 07:33- Svar

   Hej Mette,

   Mange tak for din besked.

   Jeg har netop aktiveret prisagenten til dig. Indenfor kort tid modtager du yderligere information samt tilbud fra markedets billigste elselskab.

   Rigtig god dag herfra.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 24. Ronni Simonsen 6. december 2016 af 22:20- Svar

  Hej. Jeg er i dag blevet ringet op af modstrøm som vil have mig som kunde. De har et rigtig godt tilbud til mig med en form for prisgaranti (op i mod det jeg betaler i dag).
  Jeg har aldrig undret mig eller udfordret min regning/el leverandør som i dag er Dong.
  Jeg ved at vi har et forholdsvis stort forbrug 9500kwh. Hus/2620 Albertslund, to voksne og to børn.
  Skal/bør jeg skifte el leverandør?

  • Casper Minding 7. december 2016 af 07:42- Svar

   Hej Ronni,

   Tak for din mail.

   Det er helt korrekt – i har et stort forbrug og derfor vil min anbefaling være, at i holder jer aktive og skifter fra selskab til selskab ift. hvem der har den billigste pris.

   Jeg har netop aktiveret prisagenten for dig. Så finder den inden længe markedets billigste elselskab og sender dig et tilbud derfra. Er helt sikker på at den finder et billigere tilbud end det i har fået nu.

   Ps. Prisagenten er gratis og uforpligtende:)

   Sig til hvis der er andet jeg kan gøre. Rigtig god onsdag herfra.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 25. Pia jensen 6. december 2016 af 23:46- Svar

  Hej Casper
  Jeg vil gerne høre jeres anbefaling på billig el. Bor i lejlighed i 8570 området fra midt december og har ikke valgt elselskab endnu. Måske det skal være grøn el måske ikke. På forhånd tak. Mvh Pia

  • Casper Minding 7. december 2016 af 07:45- Svar

   Hej Pia,

   Mange tak for din besked.

   Det lyder ikke som om at dit forbrug kommer til at være tårnhøjt – så jeg har netop sendt dig en aftale vedr. en variabel aftale uden udløb.

   Tillykke med din nye lejlighed:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 26. Pia jensen 7. december 2016 af 10:42- Svar

  Hej igen Casper. Jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig. Kan du have skrevet forkert.

  • Casper Minding 8. december 2016 af 06:44- Svar

   Hej Pia,

   Jeg har sendt dig en ny mail:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 27. Jens Lundvang 7. december 2016 af 12:23- Svar

  Hej Casper,
  Jeg er lige flyttet til Østerbro i Kbh (1. dec) og min udlejer har bedt mig om at selv vælge el-leverandør, da Radius fortalte hende dette, da hun indberettede el-aflæsning ifbm med overleveringen af lejligheden til os fra forrige beboer.
  Postnummer: 2100
  Lejebolig
  Intet nuværende el-selskab (Vi betalte ikke el selv i forrige bolig)
  Håber på den bedste og billigste løsning.
  mvh Jens Lundvang

  • Casper Minding 8. december 2016 af 06:42- Svar

   Hej Jens,

   Nu hvor i er flyttet ind i en lejlighed tvivler jeg på, at jeres forbrug bliver stort. Derfor vil min anbefaling være at i vælger en variabel elaftale hvor jeres pris følger markedsprisen på strøm plus et tillæg til elselskabet.

   En gang om måneden sætter vi alle interesserede på auktion i blandt landets elselskaber for at finde det billigste tilbud på sådan en aftale – uforpligtende og gratis. Det vil jeg opfordre jer til at deltage i.

   Jeg har netop sendt dig en mail vedr. dette.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 28. Anne 7. december 2016 af 21:10- Svar

  Hej Casper!
  Jeg har en ferielejlighed i 9480.
  Forbruget er på små 550 kwh årligt. Udbyderen er pt. Nyfors /Se.

  Kan en aftale med nul kroner i abonnement mon være en ide for at jeg får økonomisk fordel af det lave forbrug?
  MVH
  Anne

  • Casper Minding 8. december 2016 af 06:37- Svar

   Hej Anne,

   Tak for din besked.

   Med så lavt et forbrug skal du have fat i en variabel elaftale uden udløb. Den følger markedsprisen på strøm plus et tillæg til elselskabet – det er altså tillægget der skal være så billigt som muligt.

   Jeg har netop sendt dig en mail vedr. dette:)

   Rigtig god start på dagen herfra.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 29. Britt Gade 8. december 2016 af 13:15- Svar

  Forbrug: lavt
  Bolig: lejlighed
  Ønsker: anbefaling til valg af elselskab samt elaftale uden udløb

  På forhånd tak

  • Casper Minding 9. december 2016 af 07:43- Svar

   Hej Britt,

   Mange tak for din besked.

   En gang om måneden afholder vi en såkaldt gruppeauktion med alle interesserede hvor elselskaber kan byde ind med deres tilbud. Dem der tilbyder den billigste pris vinder og vi videresender deres tilbud til de deltagende. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

   Dette har jeg netop sendt dig en mail omkring.

   Rigtig god dag og weekend om lidt.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 30. betina Osander 13. december 2016 af 09:19- Svar

  2900, lejlighed, ‘Dong

  • Casper Minding 15. december 2016 af 11:34- Svar

   Hej Betina,

   Jeg har netop aktiveret din prisagent:)

   God torsdag herfra!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 31. Tommy Bjerregaard 19. december 2016 af 11:42- Svar

  Bor I hus med forbrug på ca. 15000 kwh pr å min nuværende udbyder er SEAS NVE

  • Casper Minding 19. december 2016 af 12:36- Svar

   Hej Tommy,

   Tak for din besked. Med så højt et forbrug kan det godt betale sig at være aktiv. Jeg har netop aktiveret din prisagent som inden længe finder og fremsender et tilbud fra det elselskab som har markedets billigste elpris.

   Rigtig god start på ugen.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 32. René Højgaard 21. december 2016 af 15:29- Svar

  4990, hus, Vindstød med FastVind

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 08:30- Svar

   Hej René,

   Tak for din mail.

   Jeg har netop aktiveret din prisagent og inden længe modtager du 1 tilbud fra det elselskab der tilbyder den billigste elpris.

   Skriv endelig retur hvis du har spørgsmål hertil.

   Rigtig godt nytår.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 33. Bogi 26. december 2016 af 12:59- Svar

  8260, Lejlighed, Natur-Energi

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 08:21- Svar

   Hej Bogi,

   Tak for din besked.

   Du skal være opmærksom på, at når du bor i lejlighed vil dit elforbrug typisk være lavt og det samme gælder altså din besparelse. Jeg vil derfor anbefale dig at du vælger en variabel elaftale.

   Dette har jeg netop sendt dig en mail omkring.

   Rigtig godt nytår.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 34. Ole Klitgaard 27. december 2016 af 17:23- Svar

  •Dit postnr. 9480
  •Boligform (lejlighed, hus, sommerhus). Sommerhus
  •Nuværende elselskab. Syd Energi

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 08:07- Svar

   Hej igen,

   Jeg har også aktiveret en til dit sommerhus:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 35. Ole Klitgaard 27. december 2016 af 17:25- Svar

  •Dit postnr. 9270
  •Boligform (lejlighed, hus, sommerhus). Hus
  •Nuværende elselskab. Energi Nord

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 08:05- Svar

   Hej Ole,

   Tak for din besked.

   Jeg aktiverer en prisagent til dig:)

   Rigtig godt nytår.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 36. Dall 29. december 2016 af 15:20- Svar

  hus i 6040, 12000 kWh, Trefor spot,

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 08:01- Svar

   Hej Dall,

   Tak for din besked:)

   Jeg har netop aktiveret en prisagent til dig.

   Rigtig godt nytår.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 37. Laura Barburzynski 1. januar 2017 af 18:18- Svar

  2980
  lejlighed 89kvm
  1 voksen 2 børn
  Dong

  • Casper Minding 2. januar 2017 af 14:48- Svar

   Hej Laura,

   Jeg har netop aktiveret din prisagent – mere info er på vej til din indbakke:)

   Rigtig godt nytår!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 38. Marco 2. januar 2017 af 19:08- Svar

  Hej Skiftenergi.
  – Post nr: 1165
  – Lejlighed
  – 2000kWh
  – Vindstød

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 07:50- Svar

   Hej Marco,

   Tak for din besked.

   Jeg kan se at vi har skrevet sammen inden og at jeg henviste dig til denne side ift. vores prisagent, men nu ser jeg at du kun har et forbrug på 2000 kWh/år. Det er ikke særlig højt og derfor vil din besparelse være lav. Jeg vil derfor heller anbefale dig en variabel aftale der følger markedsprisen på strøm + et tillæg til elselskabet. Det har jeg netop sendt dig en mail omkring.

   Godt nytår:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 39. Søren Velling 2. januar 2017 af 20:00- Svar

  9575
  Villa 130 kvm
  EL opvarmet – 12-14000kwh
  Natur-energi

  • Casper Minding 3. januar 2017 af 07:31- Svar

   Hej Søren,

   Mange tak for din besked.

   Du er i den høje ende af forbrugsskalaen og jeg vil derfor anbefale dig at være aktiv.

   Jeg har netop aktiveret en prisagent til dig som inden længe undersøger markedet for tilbud og sender det billigste til dig.

   Godt nytår.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 40. Jørgen Johansen 3. januar 2017 af 22:27- Svar

  9430
  Villa 131 kvm
  Jordvarme 7500 kwh
  Natur-Energi
  Vores aftale udløber d. 31-003-2017

  • Casper Minding 4. januar 2017 af 13:36- Svar

   Hej Jørgen,

   Tak for din besked.

   Om et kort øjeblik aktiverer jeg din prisagent. Skriv endelig ind hvis der opstår spørgsmål.

   Rigtig god onsdag!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 41. Marianne 3. januar 2017 af 23:06- Svar

  Hej.
  Jeg vil gerne modtage tilbud fra prisagenten. Jeg har pt Vindstød, bor i stort helårs hus med jordvarme, i postnummer 3630.
  Mvh Marianne

  • Casper Minding 4. januar 2017 af 14:04- Svar

   Hej Marianne,

   Tak for din besked.

   Jeg har netop aktiveret din prisagent som holder dig opdateret når der findes billigere tilbud.

   Husk at skrive retur hvis du har spørgsmål hertil.

   Godt nytår:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 42. Poul Langsig 4. januar 2017 af 16:19- Svar

  Postnr. 8355
  Landbrugsejendom
  Vindstød

  Venlig hilsen
  Poul

  • Casper Minding 5. januar 2017 af 06:48- Svar

   Hej Poul,

   Tak for din besked.

   Jeg har netop registreret dine oplysninger og aktiveret din prisagent.

   God besparelselsesjagt:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter af Skiftenergi.dk

 43. Dan 5. januar 2017 af 09:09- Svar

  Hej Casper – jeg vil gerne modtage tilbud fra jeres prisagent. Vi har lige købt hus pr. 23. december 2016 og er overgået til SEAS NVE BasisEnergi. Er det muligt at flytte nu, inden for deres bindingsperiode? Vi har jo netop ikke indgået hverken skriftlig aftale eller mundtlig, så at vi kan blive bundet er mig lidt uforstående. Specielt når jeg først i forgårs (d. 3. januar 2017) har fået et brev fra dem dateret til den 27. december 2016.

  Anywho:

  Hus – jordvarme
  Postnr: 4340
  SEAS NVE

  • Casper Minding 5. januar 2017 af 10:39- Svar

   Hej Dan,

   Tak for din besked.

   Jeg var lige inde forbi SEAS-NVE’s hjemmeside for at finde vilkår på deres basisenergi produkt. De skriver, at der er 6 måneders binding medmindre andet er aftalt.

   Dig giver det ikke mening at du skulle være bundet når det ikke er en elaftale som du selv har valgt.

   Jeg vil i første omgang anbefale dig at kontakte SEAS-nve og få bekræftet, at du selvfølgelig ikke er bundet.

   Jeg har netop tilmeldt dig prisagenten. Inden længe bliver den aktiveret.

   Skriv ind hvis der opstår det mindste spørgsmål.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 44. Mia Møller 5. januar 2017 af 13:33- Svar

  8210
  Lejlighed
  Nrgi

  • Casper Minding 6. januar 2017 af 06:13- Svar

   Hej Mia,

   Tak for din besked.

   Dine oplysninger er registreret og inden længe bliver din prisagent aktiveret. Herefter modtager du 1 tilbud fra det elselskab som har markedets billigste elpris.

   Skriv ind hvis det opstår spørgsmål:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 45. Sandra 6. januar 2017 af 15:04- Svar

  2400
  Andelsbolig – lejlighed
  Natur-energi

  (ønsker ikke natur-energi igen)

  • Casper Minding 9. januar 2017 af 09:50- Svar

   Hej Sandra,

   Tak for din besked.

   Det er hermed registreret. Inden længe bliver din prisagent aktiveret.

   Skriv endelig retur ved spørgsmål:)

   God start på ugen herfra!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 46. Mogens 7. januar 2017 af 15:13- Svar

  Postnr 8600
  Enfamilieshus
  Nettopower

  • Casper Minding 9. januar 2017 af 09:52- Svar

   Hej Mogens,

   Tak for din besked.

   Det er hermed registreret og inden længe bliver din prisagent aktiveret.

   God mandag!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 47. Martin Kiefer 10. januar 2017 af 09:49- Svar

  Vi har et forbrug på ca. 21-22.000 kWh om året med jordvarme og 2 elbiler. Her må da kunne gøres noget?

  Postnummer 8382 og nuværende selskab er Aura.

  Huset er registreret i BBR med el-varme.

  • Casper Minding 17. januar 2017 af 14:05- Svar

   Hej Martin,

   Tak for din besked.

   Med så højt et forbrug har du en del at spare på elmarkedet, så jo der kan bestemt gøres noget.

   Jeg har netop tilmeldt dig vores prisagent og du modtager snarest en mail med et tilbud fra det billigste elselskab.

   God tirsdag:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

   • Martin Kiefer 21. januar 2017 af 11:12- Svar

    Hej Casper.

    Hvor lang tid går der fra tilmelding til jeg modtager et tilbud?

    • Casper Minding 26. januar 2017 af 11:48- Svar

     Hej Martin,

     Tak for din besked.

     Der bliver som udgangspunkt sendt tilbud ud 1 gang om måneden og jeg kan se at du får dit i morgen.

     God torsdag!

     De bedste hilsner,
     Casper Minding
     Stifter, Skiftenergi.dk

 48. Jesper Bruun 11. januar 2017 af 13:34- Svar

  Post nr..2980
  en plans villa
  Natur-energi

  • Casper Minding 17. januar 2017 af 14:12- Svar

   Hej Jesper,

   Tak for din besked.

   Jeg har netop tilmeldt dig til vores Prisagent. Husk at bekræfte mailen som du modtager indenfor kort tid.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 49. Aurelia Ionita 12. januar 2017 af 20:02- Svar

  Hej
  Jeg vil gerne prøve prisagenten. Familie på to voksne og et barn. Bor i en lejlighed. 4140. Blue Energy. Vi ønsker ikke NRGi.

  Vh Aurelia

  • Casper Minding 17. januar 2017 af 14:16- Svar

   Hej Aurelia,

   Tak for din besked.

   Det hjælper jeg jer med – indenfor kort tid modtager du en mail som skal bekræftes. Herefter er du tilmeldt og inden længe modtager du 1 tilbud fra det elselskab som har markedets billigste elpris..

   Sig til hvis du har spørgsmål hertil.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 50. Tonny Koldsøe 16. januar 2017 af 12:55- Svar

  Hej!

  Er meget interesseret, mente bare at vi allerede var medlem!

  Tonny Koldsøe

  • Casper Minding 17. januar 2017 af 14:36- Svar

   Hej Tonny,

   Tak for din besked.

   I er ikke medlem her på vores Prisagent, men det vil jeg meget gerne sikre at i bliver.

   Jeg skal bruge lidt flere oplysninger fra dig og har derfor sendt dig en mail.

   Vi skrives ved:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 51. Knud Buchhave 17. januar 2017 af 09:11- Svar

  Hej.
  Jeg er netop kontaktet af en tlf. sælger, med tilsyneladende billige tilbud.
  Men hvad er billigt ?
  Nuværende leverandør er Natur-Energi
  8600
  Andelsbolig – Rækkehus

  • Casper Minding 17. januar 2017 af 14:38- Svar

   Hej Knud,

   Tak for din besked.

   Vores prisagent skal nok sikre at du modtager 1 tilbud fra det elselskab med markedets billigste elpris. Den kigger udelukkende efter 6 måneders fast-pris aftaler. I øjeblikket er der priser omkring 10 øre/kWh + 0 kr. i abonnement. Det er billigt:)

   Jeg har netop registreret din tilmelding – du skal blot godkende den mail du modtager indenfor kort tid.

   Skriv ind hvis der opstår spørgsmål.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 52. Lise Ryge 19. januar 2017 af 22:15- Svar

  Hej – jeg bror i 4330 Hvalsø i et hus.Betaler til Dong for distribution af el+afgift og NRGI for el.

  • Casper Minding 26. januar 2017 af 11:49- Svar

   Hej Lise,

   Tak for din besked.

   Din tilmelding er registreret og du bør indenfor kort tid modtage en mail der skal bekræftes. Sig til hvis der opstår spørgsmål.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 53. Alan Pedersen 21. januar 2017 af 20:28- Svar

  Hej,

  Kunne godt tænke mig, at blive tilmeldt prisagenten. Og er det muligt, at blive tilmeldt med to bolig typer?

  2500
  Lejlighed
  Dong

  Og følgende hvis muligt, for at blive tilmeldt to typer
  3630
  Sommerhus
  Dong

  Alan Pedersen

 54. Brian Jørgensen 25. januar 2017 af 14:21- Svar

  2690
  Villa
  Modstrøm

  • Casper Minding 26. januar 2017 af 11:43- Svar

   Hej Brian,

   Jeg har netop tilmeldt dig Prisagenten og du har nu fået en mail der skal bekræftes inden at den endeligt aktiveres. God fornøjelse:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 55. Alan Pedersen 25. januar 2017 af 17:44- Svar

  Hej,

  Noget er tilsyneladende gået galt, for jeg skrev en kommentar herinde i weekenden, men nu er den pist væk?

  Så prøver lige igen. Jeg kunne godt tænke mig, at blive tilmeldt for både lejlighed og sommerhus.

  Bolig type.: Lejlighed
  Postnr.:2500
  Nuværende selskab.: Dong

  Bolig type.: Sommerhus
  Postnr.:3630
  Nuværende selskab.: Dong

  • Casper Minding 26. januar 2017 af 11:34- Svar

   Hej Alan,

   Tak for din besked.

   Ja det kan jeg se, men nu er både din lejlighed samt sommerhus tilmeldt. Indenfor et kort øjeblik modtager du en bekræftelsesmail som skal godkendes for at aktivere Prisagenten.

   Skriv endelig ind igen hvis der opstår andre spørgsmål.

   Rigtig god torsdag herfra:)

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 56. Agnete Selvejer 26. januar 2017 af 16:41- Svar

  Bor i hus på 104 m2 med elvandvarmer, elgulvvarme på badeværelse

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 09:46- Svar

   Hej Agnete,

   Tak for din besked.

   Hvis du ønsker at få aktiveret vores digitale prisagent skal jeg vide hvilket postnr. du bor i og hvilket energiselskab du har i dag.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 57. Lise 27. januar 2017 af 11:49- Svar

  Jeg bor i lejlighed og har pt. Aura som udbyder. Vil gerne skifte til billigst mulige.

  • Lise 27. januar 2017 af 11:49- Svar

   Postnummer 8471.

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 09:40- Svar

   Hej Lise,

   Tak for din besked.

   Du er nu tilmeld vore Prisagent. Husk at få bekræftet den mail som netop er blevet sendt til din indbakke.

   God weekend.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 58. Michael Svendsen 28. januar 2017 af 11:04- Svar

  Hej Casper,

  Jeg ønsker meget gerne at tilmelde mig prisagenten for at opnår markedets mest fordelagtige elpris i forhold til boligforhold.

  Postnummer: 2300
  Boligform: Ejerlejlighed
  Nuværende selskab: Syd Energi

  På forhånd tak
  Michael

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 09:35- Svar

   Hej Michael,

   Det kan jeg godt forstå. Du er nu tilmeldt. Husk at bekræfte den mail som du netop har fået.

   God weekend herfra!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 59. Sune 30. januar 2017 af 19:37- Svar

  Hej!

  4540 Fårevejle (Veddinge Bakker), sommerhus, SEAS NV.

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 09:22- Svar

   Hej Sune,

   Jeg har netop tilmeldt dig prisagenten. Nu skal du blot godkende den mail som er blevet sendt til din indbakke:)

   God fredag.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 60. Thorbjørn Fink Rasmussen 31. januar 2017 af 21:01- Svar

  Hej Casper

  Vi flytter fra vores lejlighed til et hus her i slutningen af måneden. Vi har haft vindstød, men det ser ud til at være dyrt for os, så på tide vi skifter til noget billigere.

  Dit postnr. 2880
  Boligform. hus
  Nuværende elselskab. Vindstød

  Håber du kan hjælpe med en besparelse.

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 08:55- Svar

   Hej Thorbjørn,

   Tak for din besked.

   Jeg har netop tilmeldt jer prisagenten. Nu skal du blot godkende den mail som netop er blevet sendt.

   God fredag.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 61. Torben Hansen 2. februar 2017 af 21:33- Svar

  Boligtype: Hus/Ejerbolig
  Post nr: 8654
  Nuværende selskab: Naturenergi

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 08:28- Svar

   Hej torben,

   Du er nu tilmeldt vores Digitale Prisagent – sørg for at bekræfte den mail som netop er blevet sendt til dig.

   God fredag.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 62. Nikolaj 2. februar 2017 af 22:30- Svar

  Lejelighed
  8200
  Modstrøm

  Mvh Nikolaj

  • Casper Minding 3. februar 2017 af 08:25- Svar

   Hej Nikolaj,

   Du er nu tilmeldt vores Digitale Prisagent – sørg for at bekræfte den mail som netop er blevet sendt til dig.

   God fredag.

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

 63. Helle Lilleris Dalgaard 3. februar 2017 af 15:35- Svar

  7900 Nyk.M
  Hus
  NRGI

 64. Dennis Pedersen 3. februar 2017 af 17:22- Svar

  Ønsker den billigste aftale

 65. Bo Kristensen 3. februar 2017 af 17:31- Svar

  Hej
  Vi har en bolig i 9320 og en i 9990.
  Hilsen Bo

 66. Bo Kristensen 3. februar 2017 af 17:32- Svar

  …vi har Energi Nord 🙂

 67. Lars Eltoft 6. februar 2017 af 07:50- Svar

  7100 Vejle
  Hus
  OK

  • Lars Eltoft 6. februar 2017 af 08:05- Svar

   Jeg har ydermere luft/vand varmepumpe.

 68. Lars Brandes 6. februar 2017 af 14:44- Svar

  Hus
  2630
  NRGI
  ca 80000 kw årligt

 69. Lars Brandes 6. februar 2017 af 14:46- Svar

  Ikke 80000 men kun 8000årligt

 70. Lars 6. februar 2017 af 16:01- Svar

  Postnr. 7100
  Boligtype hus/ejerbolig (varmepumpe)
  Energiselskab OK

 71. Carina 7. februar 2017 af 09:32- Svar

  Hej.
  Har læst hele tråden og er lidt forvirret nu.

  Har I lukket op for service til private igen?

 72. Jens Erik Bach 8. februar 2017 af 12:10- Svar

  Hej jeg kunne godt tænke mig at da jeg tror jeg kan spare 8832 Skals
  Seas NVE 3800KWA

 73. Peter Geertsen 8. februar 2017 af 16:06- Svar

  lejebolig
  4200
  SK-forsyning

 74. Cecilieflindt@msn.com 9. februar 2017 af 12:42- Svar

  9000
  Lejlighed
  Har ikke noget nuværende udbyder.

 75. Cecilie Flindt Gotfredsen 9. februar 2017 af 12:43- Svar

  9000
  Lejlighed
  Ikke nogen nuværende udbyder

 76. Maiken 13. februar 2017 af 11:10- Svar

  Postnr. 5450
  Boligform: hus
  Selskab: Energi Fyn (fast pris aftale – skal fornyes ultimo februar)

 77. Bo Kristensen 14. februar 2017 af 14:18- Svar

  Hvornår kan jeg forvente at høre noget?

 78. Søren 14. februar 2017 af 23:34- Svar

  1970
  Lejlighed
  Dong

 79. Else Cecilie Kiær 16. februar 2017 af 07:27- Svar

  Jeg bor i ejerlejlighed 125m2
  Mit nuværende selskab er Elektron

 80. Peter Jensen 22. april 2017 af 18:48- Svar

  Hvad er forskellen på jer og Elforbundet? Elforbundet reklamerer med at de har forhandlet en elpris på 19 øre pr. kWh. (og halvt abonnement) til deres medlemmer.

  Men jeg er selv lige skiftet til Vindstøds Lokalvind, som kun koster 4,90 øre pr. kWh. (og gratis abonnement). Det kan I vel ikke gøre billigere?

  • Casper Minding 23. april 2017 af 10:00- Svar

   Hej Peter,

   Tak for din besked.

   Elforbundet tilbyder en fælles forhandling med energiselskaberne på vegne af deres medlemmer. Hvilket tilbud der er, og fremover kommer ud af hans forhandlinger, kender jeg ikke til, men du er meget velkommen til at sende det ind til mig på Casper@skiftenergi.dk, så skal jeg kigge nærmere på det.

   På Skiftenergi.dk kan du (inden længe) sammenligne elpriser fra landets energiselskaber og se de bedste alternativer. Her vil du altså kunne finde dit produkt hos Vindstød og matche det med tilbud fra andre energiselskaber. Skiftenergi er ikke et energiselskab og vi kommer derfor ikke til at kunne gøre det billigere, men måske du kan finde et nyt energiselskab der kan gøre det billigere end Vindstøds Lokalvind.

   Rigtig god søndag!

   De bedste hilsner,
   Casper Minding
   Stifter, Skiftenergi.dk

Læg en kommentar